Anya, taníts engem!

-25%
3 000 Ft
Ár: 
2 250 Ft

Termékinformációk

Fejlesztési lehetőségek születéstől egészen iskolakezdésig

Sokan úgy vélik, hogy az iskolára való felkészítés az óvodai foglalkozások feladata. Valóban kiemelt helye van a gyermek fejlesztésében az intézményi munkának, ám az önmagában nem biztos, hogy elegendő. A megfelelő fogalomkialakításhoz, az ismeretek mélyebb rögzítéséhez elengedhetetlen az otthoni munka. A szülők többsége tudja ezt, de bizonytalan abban, hogy a gyermek fejlesztését miként kellene megvalósítania.

Komplex fejlesztő kiadvány – ajánlott fejlesztési területek:

Figyelem - Koncentráció, tartósság, elterelhetőség, vizualitás
Társas viselkedés - Szabálytudat, fegyelem, érzelmi intelligencia, türelem
Gondolkodás - Fantázia, analízis, szintézis, okság, algoritmika, következtetés, kreativitás, ismeretbővítés
Gondolkodás - Matematikai gondolkodás (logika, számfogalom, műveletvégzés)
Kommunikáció - Szókincs, fogalmazás, beszédkészség, szerepjáték Mozgás - Nagymozgások, finommozgások

 

 

Kislányom pici baba kora óta használjuk a könyvet, nagyon szeretjük. Sok jó feladatot, fejlesztő lehetőséget lestünk el belőle. Remélem, hogy sokáig tudjuk még használni.
Szerintem ez egy nagyon jó fejlesztő könyv.Az a legjobb benne hogy már 2-3 hetes kortól lehet használni a baba fejlesztésében.
Manapság sajnos egyre több szülő elhanyagolja gyermeke fejlesztését, a velük való foglalkozást, és ez a könyv felvilágosít, hogy igenis az otthon, a szülők figyelme mennyire fontos, a gyerek fejlesztése érdekében.
Nagyon jó könyv!Könnyen áttekinthető,szakmailag kifogásolhatatlan,tartalmas kiadvány!Sok játékos ötletet meríthetünk belőle, ami ráadásul fejleszt is,születéstől iskolás korig.Ajánlom mindenkinek!
Nagyon szeretjük,nekem mindkét gyermeknél nagyon hasznos volt(egy 3 éves kisfiam és egy 1 éves kislányom van:).Szerintem azóta sem íródott ilyen jól megszerkesztett,és könnyen el is érhető segítség a szülőknek.
Kölcsönbe kaptam jò sokáig nálam volt. Nagyon jó!!!! Fejlesztő játèkok amiket a fiam nagyon élvezett. Minden nap forgattam és ötleteket vettem a játékokhoz. Fiam 3 éves es nem vették fel oviba igy jó lenne puskazni belőle miket jatszunk.
Sokat használtam a könyvet lányom születése után,hasznosnak tartom :)
Nagy segítség a könyv,hogy otthon is tudjuk fejleszteni gyermekeinket már egészen kicsi koruktól kezdve.Mi nagyon szeretjük:)
Nagyon szeretjük a kiadványokat , mert az én hiperaktív kislányom is leül min egy órán keresztül tudunk a foglalkozni a különböző feladatokkal .Csak ajánlani tudom
Nagyon sokat lapozzuk a könyvet, nagyon szeretjük! Megfertőztem vele a környezetemet is már:D
Kisfiam pár hónapos kora óta olvasgatom, lapozgatom, nagyon sok hasznos, kreatív játék van benne, sok olyan, amire nem is gondoltam volna. Nagyon hasznos kiadvány!
Mikor megvettem a könyvet és elolvastam, rádöbbentem, hogy sok mindent alapból, úgymond ösztönösen már megtanítottam a kisfiamnak, de volt számos jó ötlet, ami magamtól nem valószínű, hogy eszembe jutott volna.
Nekem csak ez az egy könyv van meg a sorozatból! De minden szülőnek ajánlom, mert nagyszerű feladatok vannak benne ami nekem eszenbe se jutna.A kis fiam 4 éves, de imádja, mindig megnézi és ő választ belőle hogy melyik feladatot szeretné.Nagyszerű könyv én csak ajánlani tudom!!!!!!Nekem a védőnő ajánlotta!!!!
Használom a két lányomnál, sok ötletet ad, mindig kéznél van és lesni lehet belőle, nagyon hasznos.
Első gyermekem születése előtt vásároltam ezt a könyvet, ennek már 7 éve, azóta megszülettek az ikreim, akik 5 éves. Mindhárom gyermekemnél alkalmaztam a könyvben leírtakat. Nagyon hasznos, sok ötletet tartalmazó könyv. Minden szülőnek ajánlom!
Védőnőként alapkönyvnek tartom a kisgyermekes családoknak. A gyermeknek fontos a játék, s a játékon keresztül a világ, a nagybetűs élet megismerése. E könyv segít, ötleteket ad, a gyermekek életkorának megfelelően, hogy gyermekeink fizikailag, szellemileg, érzelmileg egészségesbben,kiegyensúlyozottabban fejlődjenek. Munkám során mindig ajánlom e könyvet. 3 gyermekem tapasztalatait megosztom az anyukákkal, családokkal, hisz én is e könyvet használtam, könyvjelzőkkel elosztva ki-hol tart az életkorának megfelelően.
Nagyon hasznosnak tartom, a keresztlányom nagyon szereti!
sokat lehet fejleszteni a baba képességét hasznos könyvekkel tanácsokkal tippekkel.
Nekünk még az előző kiadás van meg, amelyet a mai napig forgatok. Nagyon sok segítséget adott és még fog is a két kisfiam fejlesztésében.
Iker lányaimnál nagyon hasznos dolgokat olvastunk ebben a könyben,szívből ajánlom minden kezdő és haladó szülőnek:)
Mi is sokat lapozgattuk,az oviban is használtunk belőle feladatokat és javasoltam a szülőknek is Nagyon jól összeállított és minden területet átölelő, érdekes kiadvány.. Már az unokámnál is használom.
Kölcsön kaptam ezt a csodálatos könyvet alig akartam vissza adni egyszerüen imádom pont most készülök megvenni.:)
Én is nagyon szeretem ezt a könyvet ,mert mindig találok benne olyan játékokat amit újra és újra elő lehet venni és a gyerekek ,korosztálytól függetlenül élvezik! Nem bántam meg ,hogy megvettem ,bátran ajánlom mindenkinek ! :)
Szeretem ezt a könyvet, mert az otthon töltött játékidőnek is "értelmet ad". Ha fogalmad sincs, hogy mihez kezdj, amikor végre együtt játszanátok - vagy épp ellenkezőleg: ha azt sem tudod, hogy hol áll a fejed, annyi a teendőd és jó lenne, ha önállóan is el tudná foglalni magát a kicsi : ebből a könyvből mindenre kapsz konkrét feladatokat.

Új vélemény beküldése